Vævet i brystet er for stramt

Første løbetur siden operationen 3/10

Den sidste måned har været en lang måned på mange måder, men især fordi jeg ikke helt har kunnet gøre de ting som jeg plejer.

En af de ting, som jeg har savnet rigtig meget, det er at komme ud og løbe. At røre mig og mærke min krop på den der “usyge” måde igen, hvor jeg føler mig rask og frisk. Jeg var i går ude at løbe 3 km, og det gik virkelig godt. Min form var rigtig god, og jeg fik ikke ondt i operationsområdet, hvilket kan være en indikator for, at kroppen ikke er helt klar til at man hopper rundt.

Jeg har aldrig været den store motionsdyrker, men det er noget som jeg har fået særlig stor fokus på efter jeg har fået kræft. Jeg tror motion til bekæmpelse af kræft er endnu mere vigtig end en eventuel kostomlægning. Og så er den virkelig gode sidegevinst ved at løbe, at man får det psykisk bedre, og det lille løft som motion giver i sindet, det har jeg virkelig savnet.

Løbeturen har heldigvis heller ikke generet operationsområdet og givet øget væske i brystet. Tværtimod er der forsvundet endnu mere væske siden i går, så det virker som om universet arbejder med mig!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vævet i brystet er for stramt