En ny knude i armen og buler i brystet - lidt om mit besøg hos fysioterapeuten

Tjek af brystet på hospitalet i forhold til stråling

I dag har jeg været på brystkirurgisk afdeling i forhold til at få tjekket væsken – eller fraværet af samme – i brystet. Efter at sygeplejersken havde kigget og trykket lidt på mig, fik jeg “grønt lys” til stråling, da der er meget lidt væske tilbage.

Det betyder, at de sender besked til onkologisk afdeling om at jeg er klar til stråling, og så sættes maskineriet i gang. Første skridt er scanning og derefter tatovering af strålepunkter – formentlig om en uges tid.

Det er dejligt, at der kun gik de forventede 2 uger før væsken var væk, men det er med blandede følelser, at jeg skal i gang – på den ene side vil jeg gerne, så jeg kan blive færdig med behandlingsforløbet og forebygge eventuel ny cancer, men på den anden side ødelægger stråler bare så meget i det område, der bestråles. Muskler, væv, lymfer og sener bliver påvirket af strålerne, hvilket medfører endnu mere stivhed i arm og bryst end jeg har nu, og mine nuværende udfordringer i forhold til den uskønne opheling af brystet bliver også kun værre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny knude i armen og buler i brystet - lidt om mit besøg hos fysioterapeuten