Har jeg fået lymfødem...?

Der er kommet mere væske i armen (ifht lymfødem)

Jeg er lige kommet hjem fra fysioterapi (hende jeg selv betaler).

Jeg var ikke mere end trådt ind ad døren førend jeg grædende fortalte hende om tyngdefornemmelsen og hævelsen af min arm. Det påvirker mig bare så meget. Tror det handler om, at så slutter det her forløb med kræft bare aldrig. Hun er heldigvis meget sød og forstående, og kunne kun give mig ret i, at min arm virkede meget mere hævet i dag end sidste gang hun så mig for en uge siden.

Hun lavede en Sozo-måling på mig, og væskemængden var desværre steget fra 2,5 til 4 siden første gang jeg fik det målt for 2,5 uge siden. Jeg ligger stadig inden for normalområdet, og heldigvis var der ikke sket en voldsom stigning, som man ofte ser, når lymfødem starter, men stadigvæk… Det er steget og det er ikke godt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har jeg fået lymfødem...?