Jeg har fået lymfødem

5. strålebehandling – ekstra billeder

Der er som sådan ikke noget nyt for hver strålebehandling jeg får, men i fredags skete der alligevel noget lidt anderledes.

Efter den almindelige strålebehandling var færdig, blev der nemlig taget nogle ekstra røntgenbilleder af mine lunger. Det gør de for at tjekke, at strålerne – under de første 5 behandlinger – ikke har ramt noget de ikke skulle, for i så fald går man ind og korrigerer bestrålingsområdet for de sidste 10 strålebehandlinger. Det synes jeg faktisk var meget betryggende.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har fået lymfødem