Status efter 3. uges stråling

Status – 1. uge efter sidste stråling

Det er nu en uge siden jeg fik den sidste strålebehandling. Jeg oplever ikke den store ændring i huden i forhold til forbrænding – synes ellers alle har sagt, at strålerne “brænder videre” den første uge efter stråling, men det har jeg altså ikke mærket noget til.

Til gengæld har jeg fået vildt mange knopper, der klør og svier. De ligger som små buler under huden. Jeg har fået noget Locoid-salve på stråleafdelingen, som jeg smører brystet med, og det tager den værste stikken og ubehag.

Jeg kan ikke rigtig vurdere, om jeg er mere eller mindre træt, for jeg blev syg med forkølelse og feber for en lille uge siden – så det gør jo generelt bare én ret slatten og ør i kroppen.

Men jeg føler på ingen måde, at jeg er blevet ramt af den frygtede “fatigue”, som mange får under og efter strålebehandlingen, så det glæder jeg mig selvfølgelig over.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status efter 3. uges stråling