Status - 1. uge efter sidste stråling

Pludselig nældefeber

Jeg har fået nældefeber. Lige pludselig og ud af det blå – fra den ene time til den anden…

Jeg gik på badeværelset for at smøre creme på brystet, og da jeg løftede min højre arm opdagede jeg, at huden på hele overarmen og armhulen var rød og boblet op. Jeg tænkte først det røde udslæt var på grund stråling af huden, men da det også var kommet under den venstre arm og armhule, som ingen stråling har fået, måtte det skyldes noget andet. Jeg blev derefter enig med Google om, at det nok måtte være nældefeber.

Jeg aner ikke hvad det er kommet af, men jeg formoder, at det kan være udløst af de 2 Panodiler mod feber, som jeg tog en times tid forinden, for det var kommet cirka en time efter jeg tog pillerne og forsvandt lige så pludseligt igen et par timer efter.

Jeg tænker om det mon kan være kemoterapien, der har gjort min krop lidt sensitiv over for medicin, eller måske er det fordi jeg stort set ikke har spist Panodil siden diagnosen i maj, men uanset hvad, så har jeg ikke turdet tage flere piller siden,

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status - 1. uge efter sidste stråling