Hvor længe er jeg her mon...?

Status – 2. uge efter sidste stråling

Det er nu 2 uger siden jeg fik den sidste stråling. Alt i alt vil jeg sige, at strålebehandlingen er gået som jeg kunne ønske mig.

Jeg havde forventet at blive meget mere brændt i huden, og jeg havde forventet at hele brystområdet og vævet ville blive meget mere stramt end det er blevet. Jeg kan faktisk ikke mærke den store forskel på stramheden i væv og muskler fra før stråling og til nu. Derudover forventede jeg også forværring af lymfødemet i armen, men der har ikke været nogen ændring

Jeg har den sidste uges tid fået nogle tørre knopper, men de heler langsomt op for hver dag der går, og er nu næsten forsvundet.

Den voldsomme træthed, jeg havde forventet og frygtet, den kom heldigvis heller aldrig.

Så det er gået rigtig godt, og der kommer derfor ikke flere strålestatusser fra mig.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor længe er jeg her mon...?