Tilbage til mit gamle liv

Nyt fra Jobcenteret

Der er faktisk kun få ting, der for alvor kan få mig op i det røde felt…og altså brevene fra Jobcenteret…”AAAAARRRHHHHHGGGG! #*%€”  DET er uden undtagelse én af dem. Jeg bliver sindssyg, når det kommer til de idiotiske breve fra Jobcenteret. Jeg dirrer når jeg læser dem!

Hvorfor bliver de ved med at skrive, at jeg skal i gang med at arbejde, når jeg allerede er i gang! Det er noget af det mest irriterende!

“Jobcenter København har modtaget oplysninger om, at din helbredsmæssige situation er forbedret.

Du er ikke længere i målgruppen for standby ordningen, fordi det af lægelige oplysninger fremgår, at der ikke længere er tale om livstruende sygdom.

Du vil blive indkaldt til telefonisk opfølgningssamtale primo februar 2020.

Til samtalen skal vi tale om, hvilke muligheder du har for igen at blive arbejdsdygtig og komme tilbage i job.

Under samtalen skal vi have fokus på:

Om du fortsat er uarbejdsdygtig som følge af egen sygdom.

Hvordan det går med dit behandlingsforløb

Om du har behov for anden form for støtte for at komme tilbage i job.

Om vi skal arbejde med dine cv-oplysninger og evt. gøre dem synlige for arbejdsgivere.

Kuk-kuuuuuk Jobcenter. HVOR MEGET SKAL VI SPILDE HINANDENS TID??? Jeg er ligesom allerede startet i job, og nej jeg har ikke behov for at få gennemgået mit CV, da jeg som I ved allerede har et job, og jeg har heller ikke brug for hjælp til at komme tilbage i job, eftersom jeg som tidligere nævnt allerede er startet!

Uuuuuhhhhhhhhhh!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage til mit gamle liv