“Det er slut”-konsultation på Rigshospitalet

2. gang akupunktur (mod lymfødem)

For 2 dage siden fik jeg min 2. akupunkturbehandling. Jeg har siden den første gang akupunktur i sidste uge oplevet en forværring af lymfødemet, og har derfor haft brug for at have kompressionsærmet på hver dag siden, men han forklarede, at når man prøver at få kroppen i “balance” med akupunktur, kan den godt finde på at lave en modreaktion og tippe endnu mere tilbage til det “normale”, som i mit tilfælde er en arm med lymfødem. Han forventede ikke det samme ville ske denne gang, og satte også nålene nogle andre steder.

Jeg fik som sidste gang 6 nåle på maven rundt om navlen og så fik jeg en nål lige over hvert knæ og to i midten af brystet.

Han siger det er individuelt, hvor hurtigt man responderer på akupunkturen, men mellem 5-10 gange skal der i hvert fald til, og når min krop så forhåbentlig er i kommet i balance, så vedligeholder man først en gang om måneden, og senere en gang i kvartalet.

Det lyder jo næsten for godt til at været sandt, men indtil videre vælger jeg at tro på det, og så må tiden gøre mig ret eller uret. I hvert fald er han ret anerkendt, og har også været tilknyttet onkologisk afdeling på Rigshospitalet, så helt håbløs er han nok ikke.

Han ville give mig en ny tid allerede i dag (2 dage efter sidste behandling), men da jeg skal scannes i dag kunne det ikke lade sig gøre, så næste tid bliver på tirsdag i næste uge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

“Det er slut”-konsultation på Rigshospitalet