Min PET/CT-scanning (fuldkropsscanning)

Mine øjenvipper falder af (igen)

Det jeg frygtede mest ved kemo var at miste håret, men sjovt nok har det vist sig, at det at miste håret rent faktisk er ingenting i forhold til alle de andre ting, man går igennem i et kræftforløb.

Og jeg var jo også så heldig, at både mit hår og mine bryn og vipper vendte stærkt tilbage igen efter at have forladt mig i oktober/november sidste år. Så derfor er det også med stor utilfredshed at jeg nu kan konstatere, at mine øjenvipper er begyndt at falde af igen – nu var jeg ellers lige blevet så glad for den tætte fine vifte af hår, som jeg havde fået, og jeg har endda plejet dem med vippeserom og nænsom behandling, men det har da ikke hjulpet synderligt meget.

Grunden til at man nogen gange taber alle vipper igen skyldes, at hårene har samme livscyklus/livslængde, og i og med at alle hårene vokser ud på samme tid, så falder de altså også af på næsten samme tid igen.

Så nu går jeg en tid i møde uden vipper, og det er virkelig øv, men heldigvis kan jeg se, at der allerede er nogle nye små hår på vej, så det bliver formentlig kun i meget kort tid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min PET/CT-scanning (fuldkropsscanning)