9 måneders status på antihormonbehandling (Tamoxifen)

Jeg har tabt mine øjenvipper for 4. gang

Så skete det for 4. gang. Som sidste gang jeg tabte vipperne, er det ikke alle vipperne der ryger på en gang, men der bliver tyndet kraftigt ud i dem. Det er til at leve med, og det er de færreste der lægger mærke til det, og dette lille korte indlæg er egentlig bare for at dokumentere, hvor mange gange man kan forvente at tabe vipperne efter et kemoforløb…

6 kommentarer

 • Didde

  Hej Jeg fik konstateret brystkræft I februar 2021. Lagt ind i kemo behandlingen havde jeg lange flotte vipper. Nu er jeg færdigbehandlet og har stort set ikke flere vipper tilbage. De er meget tynde og meget korte. Og jeg synes ikke de vokser.
  Jeg savner at kunne have mascara på..
  Kender du det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej. Mine vipper er hele tiden kommet tilbage. De har været tynde og alle vipperne er røget af flere gange men de er kommet hurtigt tilbage igen. Mh Lone

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hej.
  I ca hvor lang tid efter kemo skete tab af vipperne? Til nu hvor du skriver kun udtynding. Jeg havde SÅ flotte vipper inden kemo, folk spurgte ofte om de var kunstige…:-) savner dem…. Har ikke før fået fortalt at vipperne kunne halte sådan efter håret… bh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej. Det er halvandet år siden jeg fik min sidste kemo og lige nu er mine vipper lidt tynde (det er ca 5.-6. gang de falder af/tynder ud. Til gengæld vokser de hurtigt ud og der er de mega flotte og tætte. Det var de også under kemo og efter jeg tabte dem allerede første gang. Mh Lone

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej 🙂
  Hvordan går det med vipperne? Har nu selv tabt mine for 2. Gang – stoppede min kemobehandling i september, og kan næsten ikke overskue tanken om, at de ryger igen:)
  Mvh Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ida. Jeg taber dem som sådan ikke mere – de tynder mere en smule ud en gang i kvartalet men synes ikke det er så slemt 🤩

   Tak fordi du læser med ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 måneders status på antihormonbehandling (Tamoxifen)