Sådan foregår en CT-angiografi (scanning af mavens blodkar)

Jeg er blevet indkaldt til DIEP-lap operation (rekonstruktion)

Så skete det…bekræftelsen på datoen for min DIEP-lap operation er tikket ind i min e-boks. Det er ca. 2 måneder siden jeg blev indstillet til operationen, og den anden dag blev jeg ringet op af hospitalet, der kunne fortælle, at min operationsdato er sat til den 2. juni (jeg fik faktisk lidt datoer at vælge imellem i perioden fra ultimo maj og til 7. juni, hvilket var super rart ifht planlægning med arbejde og aftaler, der ville være svære at rykke).

Så jeg er rigtig glad og spændt, men også lidt overrasket over den hurtige behandlingstid, selvom kirurgen godt nok havde fortalt mig ved det 2. møde, at der stort set ikke var ventetid.

Jeg mangler kun at få foretaget en mammografi af brystet inden operationen (jeg glemte at spørge hvorfor, men måske for at tjekke, at der ikke ligger ny kræft og “ulmer”), hvilket skal ske den 18. maj 2021, da min tidligere mammografi fra oktober 2020 er over 6 måneder gammel, hvilket den maksimalt må være.

Der er kun et lille “men” og det er, at cirka 25% af de planlagte operationer aflyses med kort varsel (nogen gange på selve operationsdagen) og rykkes fordi vigtigere kræftoperationer – forståeligt nok – skal presses ind, men i de fleste tilfælde findes hurtigt en ny dato. Så jeg er i princippet ikke 100% sikker på operationen, før jeg ligger klar på den dejlige opvarmede briks badet i operationslampernes lys. Men jeg krydser fingre…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan foregår en CT-angiografi (scanning af mavens blodkar)